• تهران، اتوبان شهید باقری
  • famgostarmahan97@gmail.com
  • 02177747210-13
گروه بندی رنگ ها از نظر طرح و ظاهر

گروه بندی رنگ ها از نظر طرح و ظاهر

۱) رنگ های چکشی

رنگ های چکشی با تنوع بسیار در رنگ های مختلف و چشم نواز مورد توجه صنایعی همانند صنعت آلومینیوم و لوازم خانگی قرار گرفته است. رنگ های چکشی جزء رنگ های صنعتی و تزئینی با کاربرد متنوع می باشند.

توصیه می شود جهت دوام بیشتر این رنگ ها بعد از پخت، بر روی آنها از پوشش محافظتی لاک استفاده شود. توجه به ضخامت مناسب ( بالای ۸۰ میکرون) وشوک حرارتی در زمان آغاز فرایند پخت، از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

موارد مصرف:

مبلمان فلزی، نرده های آهنی با کیفیت بالا، تابلوهای برق فضای داخلی، لوازم خانگی، صنعت ساختمان و درب های ضد سرقت جزء عمده مصرف کنندگان این رنگ ها می باشند.

رنگ های چکشی به دلیل قابلیت استفاده از بازیافت رنگ به دفعات زیاد (اختلاط با رنگ نو) بدون ایجاد عارضه در کیفیت و ظاهر سطوح اعمال شده سبب کاهش ضایعات رنگ و در نتیجه کاهش هزینه های رنگ آمیزی مصرف کنندگان می شود.


۲) رنگ های چرمی

رنگ های چرمی ، سطوحی زیبا را بر روی قطعات به وجود می آورد. پوشش های چرمی در طیف های مختلف قابل تولید می باشند.

این رنگ ها پوشش خوب و یکدستی را بر روی سطوح ایجاد می کند و مقاومت خوبی به لحاظ سایش، ضربه و خراش دارند.

موارد مصرف:

مبلمان فلزی، تجهیزات برق و تابلو برق، صنعت ساختمان، درب های ضد سرقت، سیستم بایگانی، درب و بدنه های آسانسور، مبلمان شهری جزء عمده مصرف کنندگان این رنگ ها می باشند.


۳)رنگ های صاف

رنگ های صاف از پر مصرف ترین و اصلی ترین گروه رنگ های پودری الکترواستاتیک می باشند. این گروه از رنگ ها در اغلب صنایع و محصولات از جمله لوازم خانگی، پروفیل آلومینیوم، قطعات خودرو، صنایع سرمایشی و گرمایشی و … به کار می روند.


۴) رنگ های سمباده ای

رنگ های سمباده ای در انواع ریز و درشت و در طیف های رنگی متنوع تولید می شوند. رنگ های سمباده ای عمدتا در صنایع تولید رنگ، تجهیزات برقی و کامپیوتر و مبلمان فلزی کاربرد دارند.


۵) رنگ های چروک

رنگ های طرح چروک رگه های خاص و زیبایی را روی قطعه رنگ آمیزی شده ایجاد می کند. این پوشش ها در طرح های صاف و برجسته و در طیف های مختلف قابل تولید است و در صنایع مختلفی از قبیل: لوازم خانگی، بخاری، ظروف تفلون، صنایع روشنایی و صنعت ساختمان کاربرد دارند.


۶) رنگ های متالیک

پوشش های متالیک در انواع گوناگون رنگ و طیف های مختلف قابل تولید می باشند و دارای زیبایی و کیفیت قابل ملاحظه و ثبات رنگ بالا و خواص مکانیکی خوبی هستند و در فرایند تولید ذرات فلز به طور مستقیم با دانه های پودر مادر همگن شده و روی قطعه می چسبند.

قـابلیت بازیافت عـالی، ثبات رنگ پس از بازیافت و استفاده مجدد و عـدم ایجاد گـرد و غبار از ویژگی های اصلی این نوع از رنگ ها می باشند. این رنگ ها عمدتا در صنایع فلزی دکوراتیو کاربرد دارند.

کمک نیاز دارید؟ گفتگو کنید